Recruiting: New Engineer to Likvor

Likvor recruits:
We are looking for an engineer to our company. Please contact us if this sounds interesting.

Contact: info@likvor.com

 

Recruiting ad in Swedish: "Rekryteringsannons"

Likvor förstärker teamet: Vi söker en ingenjör ansvarig för vår hårdvara

Likvor AB är ett litet medtech bolag som tagit fram ett system som mäter och kartlägger likvordynamiken dvs tryck och flöde, via infusionsmetod i patient. Metoden hjälper till att hitta patienter med behandlingsbar demens, sk. Normaltryckshydrocephalus samt andra sjukdomar där man har ett störning i likvordynamiken. Systemet är patenterat och finns för närvarande i sex länder och vi avser expandera i Europa under närmaste åren.

Som ingenjör på Likvor kommer du att jobba med vår medicintekniska produkt CELDA System och vara huvudansvarig för den. Systemet innefattar ett instrument, engångsprodukt samt en specialdesignad sjukhussäng. Som ansvarig kommer du att jobba med uppdatering av produkten, utveckling och service både ute hos kund och inne på vårt företag. Därtill håller du i utbildningar ute hos kund. Huvudområdet är CELDA System med instrumentets infusionsmetod via en peristaltisk pump, hantering av elektronik och mekanik i vår unika produkt. Kundkontakt sker även genom att du ger support mot kund som oftast sker via telefon eller mail. Du ansvarar för leverantörskontakter samt intar en koordinerande roll vid tillverkning av patenterat instrument och engångsprodukt. Samt har ett löpande samarbete med säljare och mjukvaruutvecklare inom företaget. Likvor är ISO13485 certifierade och därmed krävs kompetens kring dokumentation och kvalitetsarbete.

Lämplig bostadsort är Umeå då tjänsten finns i Umeå. Tjänsten är på heltid och tillträde snarast.

Kvalifikationer
Du är civilingenjör, medicintekniker eller medicinteknisk ingenjör eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av utveckling, installation, service och reparation av kvalificerad utrustning. Van att driva och lansera utvecklingsprojekt samt vana finns av produktionssättning. Vi hoppas att du har erfarenhet av arbete med patientnära utrustning. Du har intresse för teknikens användningsområde samt vet att det är viktigt att förstå kundens behov och hålla kunden informerad. Du är nyfiken, händig, gillar att utvecklas samt har lätt för att lära och lära ut samt är serviceinriktad.

Språk: Svenska och engelska samt att det är meriterande med ytterligare språk.

B-Körkort är ett krav.

Likvor erbjuder:
Ett utvecklande och varierande arbete i en dynamisk och spännande organisation i expansiv fas. Företaget har under de senaste åren etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro och vi hoppas att du med dina insatser och kunskaper vill växa med oss och bidra till vår gemensamma framgång.

Mer information om Likvor: www.likvor.com. Kontaktperson: VD, Maria Wallin Wållberg info@likvor.com Telefon: 090-190502

Skicka CV och ansökan till info@likvor.com. Ansökningarna behandlas löpande.

 

Recent posts